Vitra Wiggle Side Chair miniatuur

De Wiggle Side Chair als miniatuur!

  • Een prachtig schaalmodel van Vitra
  • Op een schaal gemaakt van 1:6
  • Gemaakt met dezelfde technieken als het origineel

€ 179,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Wiggle Side Chair miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Wiggle Side Chair miniatuur

Sinds de jaren 60 kwamen er kartonnen meubelen naar voren als een goedkoop en licht alternatief. Het karton werd gevouwen en tegen elkaar geperst om ervoor te zorgen dat het karton voldoende gewicht kon dragen. Helaas maakte deze kartonnen meubels weinig kans tegen de kunststof meubelen, die even licht waren en veel gemakkelijker waren te produceren.

De Miniatuur Wiggle Side Chair van Vitra

De Miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De miniatuur Wiggle Side Chair is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329431
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^