Vitra Cork Bowl

De Vitra Cork Bowl schalen geven een robuuste toevoeging aan jouw interieur!

  • In twee verschillende maten
  • Multifunctioneel
  • Gemaakt van gerecycled kurk

€ 149,00
Vanaf € 149,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Cork Bowl
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Jasper Morrison

De Vitra Cork Bowl is een eenvoudige schaal. Het robuuste kurk geeft een stevig uiterlijk af en staat mooi in contrast met het ongecompliceerde ontwerp. De schaal heeft een subtiele omhoogstaande rand, waardoor de Cork Bowl gemakkelijk als dienblad of fruitmand gebruikt kan worden. De schaal is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: small en large.

Afmetingen:
Small: Ø30 x 5,5 cm
Large: Ø60 x 9 cm

Artikelnummer325183
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^