Vitra High Tray

De Vitra High tray - wat anders dan een klassieke schaal!

  • Modern design
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voor allerlei doeleinden

€ 59,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra High Tray
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Jasper Morrison (2018)

De Vitra High Tray is een moderne uitwerking op de klassieke schaal. Dit idee begon met de Vitra Rotary tray, maar later kwam ontwerper Jasper Morrison op het idee om de High Tray uit te werken.

De High Tray is een kunstof schaal van 12 cm hoog, die in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar is. Er is altijd een bijpassende kleur voor jouw interieur! De schaal kan gebruikt worden voor het tentoonstellen van allerlei zaken. Van fruit tot de autosleutels, het kan allemaal.

De High Tray staat leuk samen met de Rotary Tray. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Bent je nieuwsgierig? Bekijk dan hier de Vitra Rotary Tray.

Artikelnummer325170
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^