Vitra L'Oiseau

De Vitra L'Oiseau vliegt niet weg uit jouw interieur!

  • Natuurlijke vormen en materialen
  • Gemaakt van esdoornhout, keramiek
  • Keuze uit diverse kleuren

€ 109,00
Vanaf € 109,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra L'Oiseau
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra L'Oiseau

Designer: Ronan & Erwan Bouroullec

Als designliefhebber is de Vitra L'Oiseau een leuke toevoeging aan ieder interieur. Deze woonaccessoire is ontworpen is door de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec. Zij staan bekend om het gebruik van natuurlijke vormen en materialen en dat is wel te zien aan de L'Oiseau. Deze vogel is volledig gevormd uit één stuk en past daarom perfect in moderne interieurs.

De vogel is verkrijgbaar in esdoornhout of keramiek. Het keramiek is in ivoor, houtskool, mosgrijs of donkergroen verkrijgbaar.

Artikelnummer325213
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^