JORI | Bekledingsupgrade

Koop nu een JORI Longueville of Pacific bank en ontvang deze tegen de meest voordelige stof- of lederprijs, ongeacht de gekozen stof- of lederkwaliteit.

JORI Longueville
JORI Bekleding actie

Deze actie is verlopen

Tijdelijk extra voordelig

Bij aankoop van een van de actiemodellen, profiteer je van de meest voordelige prijs voor stof (F1a) of leer (Celia), ongeacht welke bekleding je kiest. Deze herfstactie loopt van 15 september 2023 t/m 15 november 2023.

Longueville Landscape

Deze bank brengt Belgisch vakmanschap en Italiaanse flair samen in een stijlvolle, relaxte uitstraling. De prachtig vormgegeven hoekpoten en subtiele accentlijnen tillen de Longueville Landscape bank naar een niveau van verfijnde elegantie. Bovendien zorgt de draaibare armleuning ervoor dat je altijd extra zitplaatsen hebt voor onverwacht bezoek.

Pacific

Pacific is een ware klassieker van JORI, gekenmerkt door zijn comfortabele en subtiel hellende zitlijn, evenals de iconische, kantelbare armleuningen. Met een simpele beweging veranderen deze armleuningen de Pacific bank in een handomdraai van een tweezitter in een vierzitter, of zelfs in een ligbed. De afgeronde vorm van de bank benadrukt de gelijkenis met de golven van de oceaan, waarnaar het originele ontwerp is vernoemd.

Bekijk de JORI actiemodellen online en vraag naar de actieprijs of bezoek één van onze winkels en laat je adviseren door onze interieurexperts.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig van vrijdag 15 september t/m woensdag 15 november 2023.
^