Leolux Felizia bank

De Leolux Felizia bank staat prachtig in zowel traditionele als wat modernere interieurs!

€ 3.825,00
Vanaf € 3.825,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Felizia bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Felizia bank

Leolux Felizia | Senso-leer actie

De Leolux Felizia bank in Senso-leer is nu extra voordelig geprijsd. Kies jouw favoriete opstelling en ontvang korting op de Leolux Felizia bank.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Designer Axel van Enthoven De Felizia van Leolux is een zeer uitnodigende, comfortabele bank. De bank heeft comfortabele kussens waar u uzelf even heerlijk in terugtrekt. De vakmannen van Leolux hebben de Felizia voorzien van de laatste ergonomische eisen, waardoor optimaal comfort gegarandeerd wordt! U kunt de bank van een lage of hoge rugleuning voorzien. Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 2-zitsbank laag: 160 x 88 x 84 cm 2-zitsbank hoog: 160 x 88 x 91 cm
Artikelnummer 278361
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Axel Enthoven

Axel Enthoven

Axel Enthoven is een designer afkomstig uit België die sinds 1970 werkzaam is als zelfstandig ontwerper. Enthoven heeft talloze producten en designmeubelen op zijn naam staan waaronder de bekende Bora-serie van het Nederlandse bedrijf Leolux. Voor zijn design heeft Axel Enthoven verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen.

^