Arco Slim Bench

Prachtig item uit de collectie van Arco: de Slim Bench!

  • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Een echte eyecatcher
  • Informeer vrijblijvend een offerte aan

€ 1.791,00
Vanaf € 1.791,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Slim Bench
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Slim Bench

Designer: Bertjan Pot

De Slim bench is onderdeel van de iconische 'Slim' lijn van Arco. Zijn nieuwe constructie heeft ervoor gezorgd dat er nu ook een bankje verkrijgbaar is voor de Slim. Maak de look van de Slim tafel dus compleet met dit leuke bankje en creëer een nonchalante, maar toch elegante sfeer in uw eethoek!

De Slim Bench is verkrijgbaar in de volgende maten: 150 x 40 x 45, 170 x 40 x 45 en 200 x 40 x 45 cm. Tevens kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Zo heeft u dus altijd dé uitvoering die bij u past. Twijfelt u over de maat? Neem het bankje altijd net een maat kleiner dan de tafel.

Artikelnummer310899
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Bertjan Pot

Bertjan Pot

De Nederlandse productontwerper Bertjan Pot ontwerpt meubilair, verlichting en woonaccessoires. Het ontwerpen is voor hem in de wieg gelegd. Hij ontwerpt vanuit een gevoelskwestie: naar eigen zeggen niet met zijn hoofd, maar met zijn hart. Het ontwerpproces is iets waar Bertjan Pot uitgebreid de tijd voor neemt.

^