Flexform Groundpiece bank

Een bestseller uit de Flexform collectie: De Groundpiece bank!

  • Een modulair elementensyteem
  • Extra onstpannen door zijn lage en diepe zitting
  • Verkrijgbaar in diverse materialen

€ 17.663,00
Vanaf € 17.663,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Groundpiece bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Groundpiece bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Antonio Citterio De Groundpiece bank van Flexform, ontworpen door Antonio Citterio, is een schitterende vertoning. De bank behoort tot de Groundpiece serie. Het frame van de Groundpiece bestaat uit hout met polyurethaan vulling. Deze is bedekt met een beschermende stof. De blokken van de Groundpiece zijn gemaakt van metaal, bekleed met leder. De poten zijn uitgevoerd in metaal, behandeld met epoxy lak. De bank Groundpiece is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uit te voeren in diverse stof- en ledergroepen. De bekleding is afneembaar. Afmetingen Flexform Groundpiece: Zithoogte: 40 cm. Diepte: 97 cm, 122 cm. Breedte: Meerdere mogelijkheden.
Artikelnummer274058
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^