Flexform Eden bed

Het Eden bed van Flexform is bijzonder comfortabel!

  • Past in vrijwel iedere slaapkamer
  • Kan worden bekleed met stof of leer die afneembaar is
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en versies

€ 0,00
Vanaf € 6.118,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Eden bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Het Eden bed van Flexform heeft een polypurethaan en een stoffen bekleding. Dit bed is verkrijgbaar met verstelbaar mechanisme en heeft een houten lattenbodem. U kunt kiezen uit een lederen of stoffen bekleding aan de buitenzijde waarmee u geheel uw eigen look creëert! Voor alle afmetingen voor het Eden bed kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Artikelnummer274227
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^