Auping Kiruna boxspring

Slaap als een hoogheid op deze luxe boxspring van Auping: de Kiruna!

  • Bestaat uit natuurlijke materialen van hoge kwaliteit
  • Voorzie je boxspring van een Smart Base - snurken is verleden tijd!
  • Stel de Kiruna naar jouw wensen samen

€ 0,00
Vanaf € 5.760,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Kiruna boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Auping is ervan overtuigd dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Door op een duurzame manier om te gaan met de omgeving, het milieu en het individu maakt Auping deze visie waar.

Al 125 jaar staat Auping bekend om het heerlijke comfort dat tot op de dag van vandaag continue verbeterd wordt. Geniet met deze boxspring niet alleen van een goed comfort, maar ook van ongekende luxe.

De luxe van de Auping Kiruna boxspring
De Kiruna boxspring is de meest luxe variant in zijn soort. De Kiruna onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ga liggen en ervaar het comfort. Een heerlijke nachtrust was nog nooit zo vanzelfsprekend.

De Kiruna boxspring is geheel naar eigen wensen samen te stellen. Je kan kiezen uit twee luxe gestoffeerde Kiruna matrassen en toppers. Bovendien zijn er twee opties wat betreft het hoofdbord met uitbreidingsmogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer279319
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^