Auping Original boxspring

De Auping Original boxspring is de basis voor een perfecte slaapkamer!

  • Prijswinnend design
  • Wordt fris wakker in een Auping boxspring - geniet van geweldige ventilatie
  • Verkrijgbaar met verschillende opties
  • Stel naar jouw wensen samen

€ 0,00
Vanaf € 2.825,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Original boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Original boxspring geeft jouw slaapkamer de perfecte basis. De boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail. Het samenspel van een spiraalbodem, een goede pocketvering en een matras zorgt ervoor dat jij een goede ondersteuning en ventilatie hebt tijdens jouw nachtrust.

De boxspring is naar wens samen te stellen. Er kan gekozen worden uit verschillende hoofdborden, stoffen en afmetingen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer279314
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^