COR Level tafel

De Level tafel biedt vele mogelijkheden voor op kantoor!

  • Verstelbare kantoortafel
  • Perfect als zit- stabureau
  • Maak kennis met alle mogelijkheden!

€ 3.452,00
Vanaf € 3.452,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Level tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
COR Level tafel

Designer: Uwe Fischer

Level is een collectie van in hoogte verstelbare werktafels. Het ontwerp is een speling op de originele werkbank en zo ontstond deze moderne tafel met een schraag-achtig onderstel. Deze zeer functionele tafel draagt bij aan onze dynamische leef- en werkomgeving. Draai de tafel in een handomdraai tot statafel en ga staand aan het werk. Na afloop kan de tafel weer tot een normale zithoogte gebracht worden.

Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat alle functies van de Level naar de voorgrond springen. Wilt u kennis maken met alle mogelijkheden? Vraag naar meer informatie in een offerte.

Artikelnummer325718
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

Uwe Fischer

Uwe Fischer

Uwe Fischer studeerde design aan de Academie voor Design in Offenbach. In 1985 richtte hij Ginbande Design op, een aantal jaar later open hij zijn ontwerpbureau in Frankfurt. Hier ontwerpt hij producten voor verschillende merken waaronder tafels voor B&B Italia en verschillende meubels voor COR.

^