Leolux Papageno fauteuil

Dé eyecatcher in jouw interieur; de Papageno fauteuil van Leolux!

  • De organische vormen zijn licht verend en steunen op aluminium voetjes
  • Door zijn speelse uiterlijk is deze fauteuil vandaag de dag een ware klassieker te noemen
  • Verkrijgbaar in leer en stof óf gecombineerd!

€ 2.195,00
Vanaf € 2.195,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Papageno fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Papageno fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Jan Armgardt

Deze fauteuil is een echte eyecatcher in jouw interieur. De ronde vormen geven het geheel een speels uiterlijk. Een ware klassieker is de Leolux Papageno fauteuil.

Het speelse design van de Leolux Papageno fauteuil

De Papageno is de fauteuil van Leolux die symbool staat voor speelsheid, plezier en humor. De organische vormen zijn licht verend en steunen op opvallende pootjes van aluminium. Na twintig jaar is dit model wel een klassieker te noemen.

Voor de bekleding kunt u kiezen uit stof of leder óf een combinatie van de verschillende materialen in diverse kleuren.

Heb je een keuze gemaakt wat betreft de uitvoering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooi prijsvoorstel!

Artikelnummer278333
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Jan Armgardt

Jan Armgardt

Jan Armgardt ontwerpt duurzame en tijdloze meubelen. Ecologie is het centrale hoofdthema in Armgadts ontwerpen. Hij vindt het immoreel om meubels na een aantal jaren weg te gooien omdat ze versleten of ouderwets zijn. Zijn ontwerpen zijn daarom van goede kwaliteit, in materiaal, maar ook in vormgeving.

^