Riva 1920 Avant kast

De Riva 1920 Avant: Het perfecte design voor in jouw slaapkamer!

  • Een modulair elementensysteem gemaakt van massief hout
  • Verkrijgbaar in acht verschillende maten
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Ook leverbaar met ledverlichting

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Riva 1920 Avant kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Riva 1920 Avant, 2018

De Riva 1920 Avant inloopkast heeft een prachtig minimalistisch design. De kast kan geheel op wens worden afgestemd, denk hierbij aan het toevoegen van kledinghangers, planken, ladekaten en andere accessoires.

Ook kun je kiezen uit verschillende soorten hout: walnoot, kers, esdoorn, eiken & cederhout. Tevens heb je de keuze uit twee soorten gals, namelijk gesatineerd glas of rookglas. Als kers op de taart is deze kast ook op aanvraag leverbaar met ledverlichting.

CR & S. RIVA 1920

Het technisch team van Riva 1920 zijn de designers van deze Riva 1920 Avant kast. Een team dat de denkwijze van het bedrijf weerspiegelt en ontzettend veel aandacht heeft voor alle productieprocessen. Dit doen ze om schadelijke stoffen te vermijden en zo de gezondheid van mens en milieu te beschermen. Een waar kwaliteit product gekenmerkt door een minimalistisch design dat de esthetiek van hout het beste tot uitdrukking brengt.

Artikelnummer334381
Riva 1920

Riva 1920

Riva 1920 is een Italiaans designmerk dat prachtige, massief houten meubelen maakt. Dit doen ze op traditionele en innovatieve wijze, volgens het nieuwe concept van ‘ecologische meubelen’. Ze maken uitsluitend gebruik van duurzaam hout. Omdat veel ontwerpers achter dit concept staan, zijn zij een samenwerking aangegaan met Riva 1920.

^