Artifort tafels

Buiten de standaard spelregels in de lijnenspel vindt kunst zijn uitdrukking. Artifort levert deze uitdrukking met de verschillende tafel collecties. De combinatie van deze uitdrukking en vormgeving als aanvulling van de zitplekken in je ruimte.

Een leider in de ingetogen vormgeving is de Artifort Mare. De partner voor iedere zithoek. Boven de diepte van 26 cm, slanke poten van gepolijst RVS of gepoedercoat staal rust een tafelblad, verkrijgbaar in fineer of massief eikenhout.

Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Standaard in kunst en kracht

De Artifort Clarion is een collectie van tafels kenmerkend door de trompetvoet en de speelse uitstraling. Een scala aan afmetingen en aanpassingen verzorgen een naadloze aansluitingen op het andere meubilair. In de vergaderkamer, de eetkamer of als statafel.

De serie is aangevuld met de Artifort Clarion Low. Een praktische bijzettafel die onderdeel uitmaakt van de Clarion familie. De versie van 100 cm diameter is ook te gebruiken als salontafel. Voor het tafelblad zijn de keuzes voor laminaat, fineer of massief eikenhout. Met deze keuze is ook de optie om jouw favoriete Artifort oliekleur toe te passen voor dat persoonlijke tintje.

Uniek als basis voor nieuwe klassiekers komt naar voren met de Artifort Terp. De kruising van een kegelen bolvormigheid is tot stand gebracht met de Artifort Terp poef. Te combineren met een tafelblad, bekleding en kleurkeuze is het een zachte inval naast het omringende meubilair.

Speels en speciaal

Soms is de bijzettafel al snel te vol. Bepaalde items transformeren zich van loge tot permanente bewoner op de bijzettafel. Met twee ronde tafelbladen over 1 onderstel heeft Monika Mulder een vriendelijk en vrolijke oplossing ontworpen voor ieder interieur. De Artifort Twins is een tafel die zich siert door de extra multidimensionale ruimte te geven die het interieur nodig heeft. Diverse kleuren en zelfs leverbaar als salontafel geven de optie om persoonlijke abstractie om te zetten in krachtige kunst als meubilair.

^