B&B Italia stoelen

De stoelen van B&B Italia hebben een innovatief, iconisch en tijdloos design waarmee het merk de harten van de consument heeft veroverd. Met de aankoop van deze stoelen kies voor de lange termijn. Naast het design zijn de stoelen ook gemaakt van de beste materialen en gaan daardoor lang mee.

Bekijk de stijlvolle B&B Italia Papilio Shell stoel en B&B Italia Jens stoel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

B&B Italia stoelen voor iedere ruimte

De stoelen van B&B Italia sieren elke ruimte in je huis. Vanzelfsprekend komen ze geheel tot hun recht aan de eetkamertafel en in de woonkamer, maar ook op kantoor, in een lobby of wachtkamer en zelfs buiten. B&B Italia is zo’n veelzijdig merk dat er altijd wel een exemplaar te vinden is waar jij naar op zoek bent. Door de hoge kwaliteit kun je er ook nog eens jaren van genieten. Dat is maar goed ook, want B&B Italia hecht veel waarde aan duurzaamheid. De langdurige waarde van de stoelen wordt behalve door de materiële kwaliteit ook waargemaakt door het tijdloze design.

Iconisch design van B&B Italia

Met één of meerdere stoelen van B&B Italia in huis laat je jouw smaak spreken. Het iconische design valt op, maar tegelijkertijd zijn de ontwerpen tijdloos waardoor je er niet snel op raakt uitgekeken. Bovendien laten de stoelen zich makkelijk met andere stijlen combineren zodat ze zeker ook in jouw huidige en toekomstige interieur passen. Neem bijvoorbeeld de B&B Italia Husk stoel. Deze modieuze en functionele eetkamerstoel laat zien dat design en comfort elkaar niet uitsluiten.

De B&B Italia Doyl stoel valt op door zijn minimalistische eenvoud die tegelijk zeer chique oogt. Met zijn gevoerde zitvlak en rugleuning is deze stoel bovendien zeer comfortabel. Een prachtige designstoel voor iedere keuken of eetkamer. De B&B Italia Maxalto Fulgens stoel heeft een veel klassieker uiterlijk en oogt daarmee zeer elegant. B&B Italia is er bij deze stoel in geslaagd om traditionele vormen opnieuw uit te vinden. Het is geen uitzondering dat ook deze B&B Italia stoel uiterst comfortabel zit.

^