B&B Italia Papilio kruk

Deze veelzijdige barkruk is een aanvulling op de mooie Papilio-collectie van B&B Italia

  • Perfect voor aan een bar ook kookeiland
  • Leverbaar in twee hoogtes
  • Mogelijk in diverse stof- en leersoorten
  • Voor meer info of een offerte neem vrijblijvend contact op!

€ 802,00
Vanaf € 802,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Papilio kruk
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Naoto Fukasawa

B&B Italia heeft de prachtige Papilio-serie uitgebreid met een zeer veelzijdige barkruk, met de gracieuze beweging van een vlinder - die in het Latijn een "papilio" wordt genoemd.

Papilio barkruk van B&B Italia

De mooie Papilio kruk is net als de andere zitmeubelen uit dezelfde serie verkrijgbaar in verschillende stof- en leersoorten. Bovendien heeft u de keuze uit twee zithoogtes, namelijk: 66 of 76 cm.

De collectie Papilio

Fukasawa, die het gedrag van mensen boven belang stelt voor vorm, neemt als uitgangspunt dat de stoel er natuurlijk comfortabel uit moet zien en een vorm zou moeten hebben die zelfs door een afbeelding weergeeft wat ontspanning is. Door eenvoud, directheid en comfort samen te voegen is de hele Papilio-serie ontstaan: de Grande Papilio en Piccola Papilio fauteuils, de stoelen Papilio en Mini Papilio, de Love Papilio bank en het Papilio bed.

Wenst u meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer313799
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^