Beka

Beka® is een Belgisch slaapmerk waar je heerlijk bij wegdroomt. Het merk is opgericht in 1935 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk in België. Het heeft in 1998 zelfs de onderscheiding 'Gebrevetteerde Hofleverancier van België' ontvangen. Bij Beka® wordt meesterlijke ambacht gecombineerd met innovatieve slaaptechnologie. Ieder product is dan ook tot in detail afgewerkt, waardoor je geniet van een heerlijke nachtrust.

Beka
Beka

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Een goede nachtrust met Beka

Wil jij een goede nachtrust? Ga dan voor Beka! Kom volledig tot rust en nestel je in één van de bedden van Beka. In een bed van Beka heb je alle comfort en kun je optimaal genieten van jouw Beka-moment. Beka staat voor pure slaapkwaliteit, elke nacht weer.

Uitgebreide collectie van Beka

Beka heeft een uitgebreide collectie van kwaliteits matrassen en -bodems. Beka speelt voortdurend als slaapspecialist in op de stijgende vraag naar ergonomische verantwoorde slaapsystemen. Beka heeft al jaren ervaring, waarin vakmanschap, marktvisie en technologisch inzicht voorop staan. Sinds 1988 draagt Beka de titel ‘’Gebrevetteerde Hofleverancier van België’’. Ze zijn daar enorm trots op en zien dit als een erkenning van onze kwaliteit en onze service. Het is een blijk van het koninklijke vertrouwen in hun producten en een engagement omdat ze altijd moeten streven naar perfectie.

Op zoek naar een bed met veel opslagruimte? Kijk dan niet verder maar ga voor het BEKA storage bed. Met dit bed creëer je extra bergruimte onder het bed!

^