Gelderland banken

De designers van Gelderland richten zich op twee belangrijke principes: duurzaamheid en zitcomfort. Binnen de brede collectie Gelderland banken ziet u de aandacht voor comfort, design, ambachtelijk vakmanschap en duurzaamheid. Alle meubels worden met de hand vervaardigd. De banken hebben een kenmerkende tijdloze uitstraling waarbij de focus ligt op modern design, met invloeden vanuit Scandinavië. Wij hebben online alle banken van Gelderland gepresenteerd. De banken van Gelderland zijn echte design meubels en geven je woonkamer net dat beetje extra.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Samenwerkingen met Nederlandse designers

Gelderland werkt samen met verschillende iconische Nederlandse designers, zoals Jan des Bouvrie en Henk Vos. Elke designer voegt zijn eigen stijl toe aan de ontwerpen, en inmiddels kent Gelderland vier collecties met elk een eigen signatuur. De banken hebben stuk voor stuk een tijdloos design en passen door de vele uitvoeringsmogelijkheden in een verscheidenheid aan interieurs.

Van modern tot retro

In de collectie banken van Gelderland vind je een verscheidenheid aan stijlen. Houd je van een ingetogen en strakke vormgeving? Dan zijn de 6511, 4800 of 7610 iets voor jou. Als je voor een knusse en meer nonchalante bank wilt gaan kunt u bijvoorbeeld eens naar de 905 Illusion of de 6905 gaan!

Stel jouw ideale bank samen

Bij de meeste banken kun je uit verschillende uitvoeringen en opties kiezen. Zo kun je bij de meeste modellen kiezen uit een 2,5- of 3-zits uitvoering, een chaise longue toevoegen en kiezen voor wel of juist geen armleuningen. Daarnaast zijn de banken in meerdere kleuren te bestellen en kun je kiezen uit verschillende stof- en leersoorten, zodat de bank perfect bij de rest van jouw interieur en smaak past.

^