Havee Cloak

Hou jij van strak en perfect? Kies dan voor collectie Cloak! Het Hollandse huwelijk tussen Havee Meubelen en Hans Daalder. Hoogwaardige banken en industrieel ontwerper Hans Daalder vormen de perfecte combinatie voor de meubellijn Cloak van Havee Meubelen.

De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het gebruik. De Cloak collectie ziet er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en tegelijkertijd zien ze er volstrekt eigentijds uit. Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. Ze stralen een tijdloos 'enthousiasme' uit.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Banken van Cloak

Cloak is een opmerkelijke serie banken, waaronder de Cloak Coast bank, strak vormgegeven, perfect uitgevoerd en volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. Essentieel aan de ontwerpen is het woord 'puur'. Mooie pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. Functioneel uitgevoerd, puur vakmanschap en pure kwaliteit.

De uitstraling van de Cloak collectie ziet er logisch uit, alsof ze altijd al hebben bestaan. Toch zien ze er ook eigentijds uit. Ze stralen een ‘tijdloos enthousiasme’ uit. De kwaliteit is optimaal en dat zullen degene die gaan vergelijken en naar de technische details gaan kijken, zeker merken. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed. Het zijn typische kenmerken van Havee Meubelen en de basis van het succes van dit familiebedrijf.

Hans Daalder probeert zijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Hij moet dan ook meer hebben dan alleen inspiratie; Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in de ogen van Hans Daalder optimaal en perfect is. Dit gaat perfect in samenwerking met Havee, want hun motto is; Als het beter kan, moet het ook beter.

De mensen van Havee staan garant voor een perfecte vertaling van het ontwerp van Hans Daalder. En dat is natuurlijk de droom van elke ontwerper!

^