Kreamat

De collectie van Kreamat zorgt voor het ultieme slaapcomfort. Elk lichaam is uniek; de bouw, de lengte, het gewicht, leeftijd, man of vrouw... wat goed is voor de een, is niet altijd geschikt voor een ander. Kreamat beseft dat en ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op jouw individuele slaapbehoefte.

Kreamat
Kreamat

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het uitgangspunt is steevast het menselijk lichaam. Het doel van Kreamat is de consument een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen. Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

30+ jaar Kreamat

Al langer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Kreamat in België unieke karaktervolle designs. In Nederland is het merk nog niet heel erg bekend. Dit is echter opmerkelijk omdat Kreamat zeer geliefd is door gebruikers. Dit komt vooral omdat Kreamat erop gericht is om jouw slaap ervaring te verbeteren. Dit doen ze door alleen top materialen te gebruiken die met grote vakkundigheid gemaakt worden. Hiernaast doen ze veel wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van jouw slaap.

Als je op een Kreamat bed gaat liggen, worden je zintuigen al voor je diepe slaap geprikkeld. Elk model heeft zijn eigen unieke karakter, maar telkens bieden ze een opwindend ligcomfort en op de persoon gerichte slaapbeleving.

Design van Kreamat

Door de prachtige vormgeving en aandacht voor detail van het silhouet en comfort is het direct duidelijk dat het een Kreamat moet zijn! De unieke karaktervolle beleving zal je als klant nooit vergeten. Beleef en voel deze karakteristieke eigenheid dag na dag, nacht na nacht!

Kreamat heeft een mooie collectie bedden, maar staat toch voorbeeld bekend om hun matrassen. Deze hebben een scherpe prijs en zijn bewezen beter dan matrassen van andere leveranciers.

Bij Berden kun je gaan voor een Kreamat boxspring, bijvoorbeeld deze Pan boxspring. Dé nieuwe boxspring en een prachtige toevoeging aan de slaapkamer! Liever iets moderner? Ga dan voor de Sparta boxspring. Gegarandeerd een hoog slaapcomfort!

^