Leolux stoelen | trendy zitcomfort

Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. De Leolux specialisten werken elke dag hard aan een duurzame design collectie waarmee je jouw interieur naar eigen wens en comfortniveau kunt samenstellen. Leolux is een bedrijf uit het Limburgse Venlo, net als Berden, en bestaat al sinds 1934. Voor Leolux geldt: wonen is kunst, namelijk: kunst van alledag. Onderstaande Leolux stoelen zijn hiervan het ultieme voorbeeld.

Bekijk de moderne Leolux Mime eetkamerstoel en Leolux Freyr eetkamerstoel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Onderhoudsvriendelijke Leolux stoelen

Wij begrijpen dat je ook aan de eetkamertafel graag de mooiste designstoelen zou willen hebben, maar dat je je wellicht zorgen maakt over eventuele etensvlekken. Er valt nou eenmaal weleens een glas drinken om en ook de kinderen hebben er soms moeite mee om hun eten netjes op hun bord te houden. Het laatste wat je wilt is dat je prachtige nieuwe stoel hierdoor wordt verpest.

Daarom geeft Leolux duidelijke instructies hoe je jouw stoelen in topconditie kunt houden. Afhankelijk van welke leersoort of welke stof biedt Leolux diverse reinigings- en verzorgingsmiddelen voor de wekelijkse en jaarlijkse behandeling van jouw stoelen. Zo zorg je er in een handomdraai voor dat vlekken verdwijnen en dat het materiaal goed beschermd is tegen nieuwe vlekken en slijtage. Door hoogwaardige kwaliteit enerzijds en het juiste onderhoud anderzijds gaan Leolux stoelen jarenlang mee.

Trendy Leolux stoelen

Met Leolux stoelen haal je stuk voor stuk trendy blikvangers in huis. Zoals de kleurrijke Leolux Callas eetkamerstoel met een unieke look en subliem comfort. Of de stijlvolle en eigentijdse Leolux Mara eetkamerstoel met zachte lijnen, verfijnde afwerking en een ruime keuze aan onderstellen. Maar ook de elegante Leolux Tamarinde eetkamerstoel is een echte aanwinst voor je interieur. Met het gemak van een stevige eetkamerstoel op wieltjes en het luxueuze comfort van een fauteuil. Hiermee geniet je volop van een etentje en blijf je extra lang natafelen.

^