Leolux Caron barkruk

De barkruk Caron met comfortabele zitkuip is verkrijgbaar in alle stof- en leersoorten uit de collectie

  • Verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Uitvoerbaar met de rits 'Antique Silver' of geregen naad 'Artisan'
  • Het onderstel, met comfortabele voetsteun, is verkrijgbaar in alle Leolux epoxykleuren

€ 0,00
Vanaf € 650,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Caron barkruk
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het ontwerp van de Caron komt voort uit de gewaardeerde modellen Cantate, Callas en Caruzzo. En sluit perfect aan bij bartafel Lys van Leolux.

Met deze comfortabele barkruk maakt Leolux de familie geheel volledig. De fauteuil is te verkrijgen in twee modellen: Een lage en een hoge barkruk.

De comfortabele barkruk Caron is een ontwerp van Frans Schrofer. Voor de bekleding van de binnen- en de buitenzijde van Caron is er keuze mogelijk uit alle stof- en leersoorten in de collectie.

Aan de achterzijde is de keuze mogelijk om de ambachtelijk geregen siernaad 'Artisan' te nemen of de stoere rits 'Antique Silver'.

Caron is te verkrijgen in twee uitvoeringen, een lage en hoge barkruk.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)

47 x 50 x 82 cm

Zithoogte: 65 cm

47 x 50 x 95 cm

Zithoogte: 78 cm

Artikelnummer324642
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^