MDF Italia tafels

De MDF Italia tafels zijn afgewerkt met strakke lijnen zodat je niet afgeleid worden door ingewikkelde details. Je kunt de tafel helemaal bewonderen. Een van de mooie exemplaren uit de serie is de Lim 3.0 tafel. Het frame van deze tafel is gemaakt van gelakt aluminium. Het tafelblad is gemaakt van keramiek en die wordt tijdens de productie onder druk samengeperst, waardoor het blad heel sterk wordt. Deze MDF Italia tafel is ook verkrijgbaar met een glazen blad of een tafelblad van Fenix. Dit is een innovatief materiaal waar je krasjes heel makkelijk van kunt laten verdwijnen. De Lim tafel is dus mooi en ook heel handig in gebruik en ook nog een beschikbaar in meerdere opties en modellen.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meubels van Fattorini

Sinds de jaren 90 maakt MDF Italia al prachtige meubels. De afkorting staat trouwens voor Mobile di Fattorini. Dit betekent meubels van Fattorini. Het merk is dan ook vernoemd naar de oprichter, zijn naam was Bruno Fattorini. Alle meubels van MDF Italia zijn behoorlijk simpel en strak. Dit match perfect bij de slogan van het merk: ‘simpel is super’. De meubels passen dus vrijwel in elk interieur. MDF Italia heeft een passie voor strakke lijnen en dit kun je ook terugzien in de Random kasten.

MDF Italia Rock Table

Als je graag een tafel wilt die wel tegen een stootje kan? Dan moet je gaan voor de Rock Table. Deze tafel heeft een betonnen voet en het lijkt alsof het tafelblad erop zweeft. De voet is ook vezelversterkt (dit heeft UHPFRC). Hierdoor is het onderstel extra sterk en duurzaam. Bij Berden is de tafel in meerdere afmetingen te verkrijgen. Ook is de tafel verkrijgbaar met een glazen tafelblad, als je van een wat stoerdere tafel houdt, die toch ook elegant is.

Tense Material

Een andere prachtige tafel is de Tense Material tafel. Deze tafel is perfect om even tot rust te komen, vandaar ook de naam Tense. MDF Italia heeft en hele Tense serie ontworpen waarmee je helemaal kunt ontspannen. De Tense tafel is behoorlijk lang, dus je kunt ervan genieten met je hele gezin, of je kunt bijkomen met vrienden en familie.

^