MDF Italia Tense Material tafel

Een upgrade van de bekende MDF Italia Tense tafel; de Tense Material

  • Een eenvoudig en lichte vormgeving, maar toch erg stabiel
  • Nu ook met handig kabelmanagement, dus ook fijn voor op kantoor
  • Verkrijgbaar in hout, marmer en glossy rood

€ 3.357,00
Vanaf € 3.357,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Tense Material tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Piergiorgio en Cazzaniga

Een slimme schoonheid. Dat is de Tense Material van MDF Italia; een upgrade van de bestseller Tense.

De Tense Material van MDF Italia

Wat de Tense bijzonder maakt is zijn eenvoud. Het slanke design dat er licht uitziet is toch erg stabiel door de contructie. Wat de Tense Material als upgrade gekregen heeft, zijn de materialen waarin deze tafel verkrijgbaar is. Het populaire ontwerp is nu namelijk in hout, koper en steen verkrijgbaar. Deze drie materialen werden van oudsher gebruikt om meubelen mee te fabriceren. Ze geven de Tense een geheel nieuwe uitstraling.

De MDF Italia Tense Material, met een tafelblad van slecht 3,5 cm, is in verschilende afmetingen verkrijgbaar. Deze is ook als bureau te gebruiken met als extra handige optie het kabelmanagement.

Meer informatie over de verschillende uitvoeringen kunt u vrijblijvend opvragen.

Artikelnummer286160
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^