Rolf Benz tafels

Rolf Benz is een Duits designmerk dat alleen de hoogste kwaliteit ‘Made in Germany’ meubels maakt. Het bedrijf richt zich volledig op het maken van innovatieve meubels. het erkende herkomst keurmerk ‘Made in Germany’ staat garant voor kwaliteit én de belofte dat alle meubels lokaal in Duitsland geproduceerd worden. de typisch Duitse waarden van orde, nauwkeurigheid en discipline staan voorop bij Rolf Benz. In het gehele productieproces wordt perfectie nagestreefd, en dat is goed te zien in de collectie design tafels van Rolf Benz.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wunderbar design

De designers van Rolf Benz willen vorm met functie combineren, ambachtelijke productie met innovatief design. De collectie tafels bevat echte eyecatchers die er in elk interieur uit zouden springen. Met oog voor detail en gebruik van de beste materialen creëren de designers van Rolf Benz prachtige tafels die een unieke toevoeging zijn aan je inrichting. Rolf Benz streeft ernaar dat iedereen die een Rolf Benz meubel ziet en gebruikt zegt: Wunderbar!

Bijzondere bijzettafels

De bijzettafels van Rolf Benz zijn stuk voor stuk handzaam en praktisch in gebruik. Zo kun je ze gemakkelijk verplaatsen en staan ze niet in de weg! In het design van de bijzettafels wordt natuurlijk hout gecombineerd met stalen elementen. De bijzettafels zijn er in meer speelse varianten.

Unieke salontafels

De salontafels van Rolf Benz variëren van industriële look tot een meer romantisch model zoals de 8770. Voor de liefhebbers van design meubels met een natuurlijke uitstraling zoals de 8480, die is gemaakt uit een ‘plak’ van een beukenboom. Tijdens het droogproces krijg de plak een scheur in de stam, hierdoor is elke tafel uniek! 

Bijzondere eetkamer tafels

Rolf Benz heeft ook een bijzondere collectie eetkamer tafels. Zoals bijvoorbeeld de 988 met een krachtige belijning die volledig uit massief hout is gemaakt. Hierdoor krijgt de tafel een robuuste en krachtige uitstraling.

Door de verschillende mogelijkheden qua houtsoort, afwerking en afmetingen kun je elke Rolf Benz tafel zo laten maken dat hij perfect bij jouw interieur aansluit.

^