Vitra woonaccessoires | de kers op de taart van je interieur

Jouw woonomgeving is de persoonlijke ruimte die je verdient. Met de elementen van verschillende accessoires komt dit persoonlijke tintje het snelst naar voren. Vitra heeft enorm veel moeite gedaan om accessoires van de meest getalenteerde ontwerpers te verzamelen en presenteren.

Deze elementen drukken zich niet alleen uit in sculpturen of objecten, ook objecten in functionele zin kunnen de stijl bevatten van het omringende meubilair.
Van de kleine, handige woonaccessoires tot de stillevens aan je muur. Van de speelse factor tot de opslagruimte. Door Vitra is er een oplossing als kunststuk voor elke situatie.

Neem een kijkje hieronder onder voor de vele opties. Is een kunststuk niet direct beschikbaar of nog niet aanwezig op de site? Of heb je enige vragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou van dienst kunnen zijn.

Producten 1-20 van 66

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 66

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tijd voor een rustgevend spektakel

Met de huidige technologie zijn de standaard klokken overbodig. Jouw raadsman voor het aangeven van het juiste tijdstip heeft met Vitra de uitstraling die past. Contra aansluitend of juist synergie. Een voorbeeld van de contra aansluiting is Vitra Eye Wandklok.

Ontworpen door de beroemde George Nelson lijkt het wel alsof je een knipoog terug krijgt als je kijkt naar de klok. Met wijzers die het ordinaire veld hebben verlaten en zijn gevormd tot synergie. Zonder de afleesbaarheid te storen.

Het verloop van tijd en kleurverloop tinten heeft George uitgedrukt in de Vitra Flock of Butterflies Clock wandklok. Een functionele sculptuur aan de wand met ook hier een verre van ordinaire spel van de wijzers.

Ook voor de jongere levenspartners onder ons heeft George uurwerk ontworpen dat speels deze ontmoeting begeleidt. De Vitra Zoo Timers wandklok is ontworpen met drie dieren als basis voor de verschillende versies. De kennismaking met tijd is hierdoor begeleid met het kennismaken met design.

Georganiseerd met stijl

Voor het chic tuinieren of hobbyen kwam Arik Levy met een handige woonaccessoire in de vorm van de Vitra Toolbox. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs van gerecycled polypropyleen. Met de toolbox vergeet je zo geen object mee te nemen door je huis.

De veelzijdigheid van het opbergen van elementen op je bureau of werkplek had de designer Michel Charlot goed opgelost met de Vitra O-Tidy Tray. De pennenbak en schaal zijn gevormd tot een geheel zodat het verplaatsen van de schaal alle kleine spulletjes meeneemt. Met de verloop van kleuren zijn ze in combinatie aansluitend op jouw stijl.

^