Arco Slim Plus tafel

De Arco Slim Plus tafel schittert door eenvoud

  • Een grotere variant van de originele Arco Slim tafel
  • Niet alleen als eettafel te gebruiken, maar ook handig voor op kantoor
  • In verschillende uitvoeringen leverbaar
  • Ook als hoge tafel verkrijgbaar

€ 4.756,00
Vanaf € 4.756,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Slim Plus tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Bertjan Pot

Deze tafel is het beste te omschrijven als oprecht en puur, volgens de designer Bertjan Pot. Alle materialen zijn zo eerlijk mogelijk verwerkt in het design. Bovendien is het minimalistische ontwerp een lust voor het oog. We hebben het over de Arco Slim Plus tafel.

Het design van de Arco Slim Plus tafel

Bertjan Pot vond het in 2016 wel eens tijd worden voor een update van de iconische Arco Slim tafel. De tafel, met de benaming Arco Slim Plus, heeft een net zo strak design als zijn voorganger, maar is 1 cm dikker dan de originele Slim tafel en kan daardoor in grotere afmetingen gemaakt worden. De tafel kan uitgevoerd worden met een blad in eiken of noten (fineer of duramas), kleurlak (op essenfineer), solid surface of Fenix hpl. De poten en bladrand zijn altijd in hout. Het eiken kan afgewerkt worden in een van de vele Arco beitskleuren. Stem de tafel geheel af op de rest van uw interieur of kantoorruimte. De Arco Slim Plus is overal op zijn plek.

Afmetingen in cm (lengte x breedte x hoogte):

  • 240 x 105 x 75
  • 280 x 105 x 75
  • 320 x 105 x 75
  • 360 x 105 x 75


Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Artikelnummer279251
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Bertjan Pot

Bertjan Pot

De Nederlandse productontwerper Bertjan Pot ontwerpt meubilair, verlichting en woonaccessoires. Het ontwerpen is voor hem in de wieg gelegd. Hij ontwerpt vanuit een gevoelskwestie: naar eigen zeggen niet met zijn hoofd, maar met zijn hart. Het ontwerpproces is iets waar Bertjan Pot uitgebreid de tijd voor neemt.

^