Vitra Womb Chair miniatuur

De comfortabele Womb Chair is er nu ook als miniatuur!

  • Een iconisch meubel als woonaccessoire
  • Miniatuur van Vitra
  • Gemaakt op een schaal van 1:6

€ 659,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Womb Chair miniatuur
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Eero Saarinen - 1946

De Womb Chair wordt beschouwd als een van de design iconen van het naoorlogse modernisme. De stoel heeft een ruime schaal, die is voorzien van een bekleding met schuimvulling. De twee ingezetten kussens zorgen voor extra comfort. Saarinen ontwikkelde de stoel met de bedoeling dat de stoel comfortabel zat in diverse zithoudingen. Zo krijgt de gebruiker een speciaal gevoel van ontspanning en gezelligheid.

De miniatuur Vitra Womb Chair

De miniatuur collectie van Vitra brengt de meest belangrijke meubelen uit de moderne meubelgeschiedenis in klein formaat. Deze miniaturen zijn voorzien van de originele constructie en bestaan uit de zelfde materialen en kleuren die bij het origineel ook wordt gebruikt. De Womb Chair miniatuur is gemaakt op een schaal van 1:6 vergeleken met het origineel.

Artikelnummer329725
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^