De 7 zekerheden van Berden

Hoe fijn is het dat je weet waar je aan toe bent. Dat vinden wij van Berden Wonen & Slapen ook! Daarom hebben wij de 7 zekerheden van Berden Wonen & Slapen opgesteld. Wij houden vast aan onze zekerheden en dragen dat ook uit naar onze klanten. Hieronder zijn de zekerheden van Berden vermeld.

Gratis thuisadvies

Gratis thuisadvies, ook 's avonds

Een mooi interieur waar jij je helemaal in thuis voelt. Dat vinden wij erg belangrijk bij Berden Wonen & Slapen. Daarom hebben wij een team van interieuradviseurs die je graag helpen om je wensen te verwerken in jouw nieuwe interieur. Onze adviseurs geven je inspiratie en advies. Zij luisteren allereerst naar je wensen en behoeftes. Vervolgens gaan onze adviseurs aan de slag, om voor jou een interieurplan samen te stellen, dat geheel aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Wil je je graag laten adviseren door onze interieuradviseurs? Maak dan gemakkelijk zelf een afspraak.

Maak afspraak
Klantgerichte service en vakkundige bezorging

Klantgerichte service en vakkundige bezorging

Service staat bij Berden Wonen & Slapen voorop. Wij willen je een prettige klantervaring meegeven, zowel in onze woonwinkels als online. Daarom doen wij er alles aan om jouw zo goed en snel mogelijk te helpen. Nadat jij vakkundig bent geholpen door onze medewerkers, wordt met alle zorg en vakkundigheid je nieuwe meubilair thuisbezorgd. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben wij een eigen bezorgservice. Wij bezorgen jouw gekozen meubilair met alle zorg en precisie thuis, zodat je optimaal kunt gaan genieten van je nieuwe interieur.

Bezorging
120 jaar familiebedrijf met zes familieleden

Al meer dan 120 jaar een familiebedrijf met zes familieleden

Berden is een echt familiebedrijf, de familie is elke dag bezig met het verbeteren van de service, klantgerichtheid en met het investeren in medewerkers. Bij Berden is het één grote familie waar de zes familieleden zelf dagelijks actief zijn om het familiegevoel goed uit te dragen.

Meer dan 100 producten uit voorraad leverbaar

Meer dan 100 producten uit voorraad leverbaar

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij veel items direct uit voorraad leverbaar.

Een hoogstaand aanbod design merken in hun eigen wereld

Een hoogstaand aanbod design merken in hun eigen wereld

Bij Berden Wonen & Slapen hebben wij een uitgebreid aanbod in onze woonwinkels en online met hoogstaande design merken. Deze merken zijn met veel zorg voor jou als klant samengesteld. Hiermee bieden wij je een zo goed mogelijk en uitgebreid aanbod.

Gratis thuisbezorgd in de Benelux, ook op zaterdag

Gratis thuisbezorgd in de Benelux, ook op zaterdag

Wij bezorgen jouw meubilair met alle zorg gratis* thuis in de Benelux. Omdat de bezorging doordeweeks niet altijd gelegen komt, leveren wij ook op zaterdag bij je thuis.

Bezorging
Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Berden Wonen & Slapen garandeert je altijd de laagste prijs voor al onze design merken. Vraag een offerte aan voor de beste prijs.

Neem contact op
^