Hoofdkussens | ga voor een comfortabel hoofdkussen

Bij Berden Slapen vind je hoofdkussens van verschillende topmerken. Enkel kwalitatief goede hoofdkussens zijn terug te vinden in ons assortiment. De hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en ondersteuningen. Zo vind je Auping hoofdkussens in ons assortiment, maar ook Tempur hoofdkussens en Silvana hoofdkussens.

Producten 1-20 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoofdkussens

Wanneer het hoofdkussen past bij jouw slaapgedrag, dan is dat het perfecte hoofdkussen voor jou. Bij Berden Slapen vind je verschillende soorten hoofdkussens, in verschillende afmetingen en materialen. Zoals donzen hoofdkussens, maar ook wollen en synthetische hoofdkussens. Door de juiste hoofdkussen te kiezen, worden je nekwervels en schouders optimaal ondersteund en geniet je van een goede nachtrust. Berden Slapen heeft voor iedere slaapstijl het juiste hoofdkussen.

Een perfecte ondersteuning met een goed hoofdkussen

Bepalend voor jouw nachtrust is onder andere een goed hoofdkussen. De vraag is altijd; welk hoofdkussen past bij mijn slaapwensen? Het is natuurlijk voor iedereen verschillend. Het heeft ook te maken met verschillende zaken, zoals je slaaphouding, de breedte van je schouders en de hardheid van je eigen matras. Ook zijn zaken als allergieën van belang of de transpiratie tijdens de nachtrust. Verschillende slaap merken zoals Tempur, Silvana en Auping zijn terug te vinden bij Berden Wonen. Onze slaapexperts helpen je graag om het juiste hoofdkussen te vinden, passend bij jouw slaapgewoontes.

Welk kussen past bij mijn slaaphouding?

Voor iedere slaaphouding heeft Berden Slapen het juiste hoofdkussen. Als zijslaper is een stevig, hoog hoofdkussen wenselijk. Een stevig middelhoog hoofdkussen is geschikt voor een rugslaper. Buikslapers zijn vaak gebaat bij een laag, zacht en soepel hoofdkussen.

Niet alleen de slaaphouding geeft aan welk hoofdkussen het beste bij jou past. Ook zijn er zaken zoals transpiratie waar je rekening mee moet houden. Hierbij is een wollen kussen wenselijk, het ventileert beter en heeft een vochtregulerende werking. Wanneer je bijvoorbeeld op een zacht matras slaapt, past een lager kussen hier beter bij. Heb je brede schouders? Kies dan voor een hoog kussen. Synthetische kussens zijn het meest geschikt voor personen met allergieën.

Koop je hoofdkussen bij Berden Slapen

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze slaapwinkels in Heerlen of Sittard. Laat je adviseren door onze slaapexperts, kom proefliggen en test onze kwalitatieve hoofdkussens. Geef bij onze slaapexperts aan welk matras je hebt, of je last hebt van allergieën en hoe je het liefst slaap. Zij kunnen je adviseren bij het maken van de juiste keuze. Weet je precies wat je nodig hebt? Plaats je bestelling dan gemakkelijk online!

^