Bedbodems | de basis van comfortabel liggen

De juiste bedbodem is van essentieel belang voor een goede nachtrust. Bij Berden Slapen heb je de keuze uit zowel elektrische lattenbodems als elektrische spiraalbodems.

nieuwe website nieuwe website

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Naast de verstelbare bodems hebben wij ook nog een collectie vlakke lattenbodems en vlakke spiraalbodems. In de collectie van Berden Slapen vind je Auping bedbodems en Avek bedbodems.

Het belang van een goede bedbodem

Bedbodems zijn in vele varianten te verkrijgen. Enkel bij een bed is een bedbodem nodig. Een bedbodem is als het ware verwerkt in de basis van een boxspring. Hierin zijn metalen veren verwerkt die zowel naar boven als beneden bewegen. Je lichaam wordt hierdoor volledig ondersteund.

Een lattenbodem bestaat uit latten die in de breedte zijn gespannen. De latten bieden individuele ondersteuning aan je lichaam. Vanzelfsprekend is het dat een lattenbodem met meerdere latten het gewicht van je lichaam beter ondersteunt. Dan een lattenbodem met minder latten.

Een spiraalbodem bestaat uit in elkaar gevlochten metalen draden. Hierdoor zijn de draden onderling met elkaar verbonden. Het voordeel van een spiraalbodem is dat het optimaal ventileert en langer meegaat.

Wanneer je een bedbodem gaat aanschaffen is het belangrijk om bij jezelf na te gaan welke bedbodem het beste bij jou past. Onze slaapadviseurs begeleiden je graag bij het maken van deze keuze.

Een vlakke of elektrische bedbodem?

Een elektrische bedbodem is in iedere gewenste stand te zetten. Dit is heerlijk wanneer je nog een boek wilt lezen of tv wilt kijken. Ook is een bedbodem die elektrisch verstelbaar is ideaal wanneer je lichamelijke klachten hebt of slechter uit bed kunt komen. Door de bedbodem in de gewenste stand te zetten, heb je extra ondersteuning wanneer je uit je bed wilt stappen.

Een vlakke bedbodem is zoals de naam al aangeeft vlak. Het ondersteunt het volledige matras. Echter zijn hier geen verdere instellingen mogelijk.

Koop je bedbodem bij Berden Slapen

Een bedbodem koop je bij Berden Slapen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze Berden Slapen winkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke Berden Slapen winkel je de gewenste bedbodem kunt vinden. Kom vooral proefliggen en ervaar de verschillende bedbodems. Of maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs, zij adviseren je graag! Zo bepaal je voor jezelf welke comfort past bij jouw wensen.

^