Beddengoed | maak je bed comfortabel

Beddengoed is een must in elk huis. Het is belangrijk om een comfortabel bed te hebben waar je lekker in kunt slapen. Beddengoed speelt daarom een belangrijke rol.

Beddengoed
Dekbedden

Dekbedden

Hoofdkussens

Hoofdkussens

Producten 1-20 van 67

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 67

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Berden Slapen heeft met zorg de collectie beddengoed samengesteld. Zo vind je Auping dekbedden en hoofdkussens van Silvana, Tempur en Auping.

Comfort waar je over kunt dromen

Slapen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Een goede nachtrust is essentieel voor jouw lichaam en geest. Een bed of boxspring die perfect aansluit op jouw slaapwensen helpt hierbij. Wanneer je jouw slaapcomfort wilt aanpakken, is het ook goed om te kijken of jouw beddengoed wel bij je wensen past.

Een goede nachtrust begint met het juiste beddengoed

Kussens en dekbedden zijn een essentieel onderdeel van een goede nachtrust. Ze zorgen voor ondersteuning en warmte. Het kiezen van het juiste kussen en dekbed is een belangrijke beslissing, want ze moeten aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Wij bieden daarom een groot assortiment aan verschillende hoofdkussens en dekbedden, zodat er altijd wel iets is wat bij jou past.

Hoofdkussens

Een goede ondersteuning van je hoofd en nek is essentieel. De juiste ondersteuning zorgt ook voor een goede slaaphouding, waardoor je comfortabel kunt slapen. Iedereen heeft andere wensen, daarom hebben wij kussens met verschillende hardheden, vormen en vullingen in ons assortiment.

Dekbedden

Wanneer je een dekbed wilt aanschaffen heb je keuze uit verschillende varianten. Dekbedden zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen, onder andere dons, wol, synthetisch of katoen. Een bepaald seizoen vraagt ook om een bijpassend dekbed. Zo hebben wij winterdekbedden voor de koudere nachten en zomerdekbedden voor als je net wat meer ventilatie nodig hebt. Eveneens zijn er vierseizoenen dekbedden verkrijgbaar, waardoor je het hele jaar door comfortabel slaapt. Natuurlijk hebben wij een ruim aanbod aan afmetingen. Van 90x200 cm tot 200x200 cm kun je bij Berden Slapen vinden.

Beddengoed kopen bij Berden Slapen

Beddengoed koop je bij Berden Slapen. Bekijk de collectie beddengoed online of bezoek een van onze Berden Slapen winkels. Neem alvorens je bezoek contact met ons op, wij laten je graag weten in elke Berden Slapen winkel je het specifieke beddengoed kunt vinden. Of maak een afspraak met een van onze slaapadviseurs, zij helpen je graag met het selecteren van het juiste beddengoed voor jouw slaapwensen.
^