Flexform Lifesteel bank

De Flexform Lifesteel is een echte eyecatcher in iedere woonkamer

  • Stel de bank naar uw eigen wensen geheel samen
  • De slanke poten geven het design een luchtige uitstraling
  • Neem vrijblijvend contact op voor de vele mogelijkheden

€ 0,00
Vanaf € 7.300,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Lifesteel bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Antonio Citterio

Strak en luchtig; zo is het design van deze bank van Flexform het beste te omschrijven. Eigenlijk doen slechts steekwoorden het ontwerp te kort, gezien deze aan nog veel meer dingen te herkennen is. Dit is de Lifesteel bank van Flexform.

De kenmerken van de Flexform Lifesteel bank

De Lifesteel is een echte bestseller van Flexform. Dit heeft de bank te danken aan de flexibilteit en veelzijdigheid van het modulaire bankensysteem. De bank staat hoog op zijn metalen poten, waardoor de Lifesteel bijna lijkt te zweven en een luchtige look wordt gecreëert. De kussens hebben een diepe zit, waarop u heerlijk kunt wegzakken. Maak uw keuze uit de vele zachte leer- en aangename stofsoorten voor de bekleding. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

De Lifesteel-serie bestaat uit een fauteuil, een 2 tot en met 4-zitsbank en een chaise longue. Kies voor het bed om zelfs op de slaapkamer te kunnen genieten van het mooie Lifesteel-design.

U kunt vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer274174
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

^