Auping Essential bed

Een echte designklassieker; het Auping Essential bed

  • Het eerste volledig recyclebare bed
  • Minimalistisch en modern design
  • Te combineren met alle Auping bedbodems en matrassen

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:
160x200 cm (laag)
Vlakke bedbodems
Exclusief matrassen
Hoofdbord (lak)

€ 2.270,00
Vanaf € 2.270,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Essential bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Essential bed

Een modern en duurzaam ontwerp; zo kan het Essential bed van Auping het beste omschreven worden. Geniet ook van het comfort. Meer heb je namelijk niet nodig voor een goede nachtrust.

Het design van de Auping Essential
Het tengere lijnenspel en het hoofdbord met een lichte knik maakt dat de Auping Essential het perfecte bed is voor designliefhebbers. Bij het creëren van het bed heeft het Berlijnse ontwerpduo Köhler en Wilms goed nagedacht over hoe zij dit bed zo duurzaam mogelijk konden maken. Zo is de Essential voor 100% recyclebaar en bestaat het bed volledig uit eerlijke materialen als hout, staal en aluminium. Bovendien is de Auping Essential in diverse kleuren en stijlmogelijkheden verkrijgbaar. Zo is deze voor elke slaapkamer passend te maken. Het bed is ergonomisch afgestemd en verstelbaar voor een ultiem comfortabel liggevoel.

Geniet van compleet comfort
Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en met zekerheid zal je genieten van optimaal slaapcomfort. De Essential is verkrijgbaar in de kleuren Pure White, Skin, Rusty Red, Night Blue en Carbon Black. Leverbaar vanaf een breedte van 140 cm, met en zonder hoofdbord. Bovendien kun je kiezen voor het handige, bijbehorende bedtafeltje.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer279336
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^