Auping Matrassen

Auping werkt al meer dan 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten. Zij geloven namelijk dat een uitgeruste wereld ook een betere en mooiere wereld is. Je matras is één van de belangrijkste onderdelen van je bed. Wil je echt goed uitrusten, onderzoek dan welk matras het beste bij jou past. Auping heeft handgemaakte matrassen in alle maten, diktes en hardheden. Ieder matras is ontwikkeld met de grootste aandacht voor detail, milieu en toekomst.

Bekijk de uiterst comfortabele Auping Elite matras en Auping Elysium en Auping Deluxe Splittopper op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Slaap lekker op een Auping matras

Wist je dat je een derde van je leven in bed doorbrengt? Het is daarom ontzettend belangrijk dat je investeert in een goede nachtrust. De matrassen van Auping helpen je daarbij. Alle matrassen van Auping bestaan uit diverse comfortzones waardoor deze de juiste ondersteuning voor het lichaam bieden. Iedereen heeft echter andere slaapbehoeftes en daar heeft Auping de matrassen op aangepast. Zo zijn er diverse modellen met elk zijn unieke eigenschappen. Bovendien zijn de matrassen verkrijgbaar in diverse hardheden. Zo voldoet Auping aan ieders behoeftes. Door een betere nachtrust, voel jij je de volgende dag fitter en energieker.

Uitgerust wakker worden op een Auping matras

Het assortiment van Auping bestaat uit diverse matrassen waar jij uitgerust op wakker kunt worden. De modellen hebben allemaal verschillende eigenschappen, maar komen toch op bepaalde punten overeen. Zo is een echt Auping matras te onderscheiden aan de hand van de volgende criteria:

  • Alle matrassen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm breed bij 190, 200, 210 en 220 cm lang;
  • Je kunt gemakkelijk draaien zonder wakker te worden door de unieke dynamische pocketveren die het hart vormen van elk Auping matras;
  • Een prettig lig gevoel van veerkracht en zachtheid door de duurzame natuurlatex comfortlagen;
  • Auping matrassen ventileren optimaal en bieden de juiste ondersteuning;
  • 90 dagen proefslapen: is de matras niet geheel naar wens? Dan kan je deze binnen 90 dagen kosteloos omruilen;Kom proefliggen in onze Berden winkels in Blerick (Venlo), Sittard of Heerlen.

Volledig circulaire Auping Evolve matras

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Auping weet daar goed op in te spelen met de nieuwe Evolve matras. Auping ontving vorig jaar nog de Red Dot Design Award 2020 voor dit nieuwe en volledig circulaire matras. De eerste in haar soort. Het is de best ventilerende matras ooit gemaakt en alle materialen waaruit de Evolve bestaat zijn herbruikbaar. Zo is de matras mens en milieuvriendelijk. Verder bestaat de collectie matrassen van Auping uit de volgende modellen.

Het Auping Elite matras, is een echte elite tussen de matrassen. Het ventileert optimaal waardoor het matras staat voor koele nachten. Doordat het matras grotendeels bestaat uit polyester wordt het optimaal geventileerd. Wist je dat het matras ook staat voor de allerhoogste standaard met betrekking tot slaapwensen. Het matras biedt optimaal ligcomfort en ondersteuning waardoor je zeker uitgerust wakker wordt. Omdat het Elite matras wil verdoen aan zoveel mogelijk bodytypes. Is het matras in verschillende varianten verkrijgbaar. Je vind zeker een passende variant van het Elite matras.

Het Auping Elysium matras is een 100% circulair matras. Het matras ventileert heerlijk, dit is te danken aan het volgende; er is geen schuim en latex in verwerkt. In dit matras is een speciale techniek verwerkt. Waardoor de verschillende materialen goed onthecht kunnen worden, wanneer het matras verwijderd moet worden. Waardoor het circulaire verwerken van materialen beter mogelijk maakt.

Een Auping kwaliteitsmatras hoef je niet om te keren

We transpireren allemaal in onze slaap. Zo worden matrassen altijd een beetje vochtig tijdens het slapen. Doordat de bovenkant van een Auping matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant bestaat uit de best ventilerende materialen, hoef je een Auping matras niet om te draaien. Verder zijn de Auping matrassen zo gemaakt dat er geen kans is op kuilvorming zodat jij altijd kunt genieten van de beste ondersteuning.

Wel of geen Auping topmatras (topper)?

Een topmatras is een dunne matras die je bovenop je gewone matras legt. Behalve dat een topmatras de gewone matras beschermt (in combinatie met een gestoffeerde matras), eenvoudiger is op te maken en twee losse matrassen tot één geheel maakt, biedt het extra comfort. Wanneer je echter je bed voorzien hebt van een Auping matras, is een topper niet noodzakelijk. Toppers worden veelal toegepast op boxsprings voor meer comfort. In combinatie met een Auping boxspring heb je natuurlijk de beste ondersteuning.

Laat je adviseren door een slaapexpert

Op onze Berden slaapafdelingen in Blerick, Heerlen en Sittard vind je onze slaapexperts die je graag verder helpen met het vinden van de geschikte matras. Onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen. Door hun kennis en ervaringen te delen weten zij als geen ander wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust. Heb je vragen over onze collectie matrassen of ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken met één van onze experts? Neem dan contact met ons op.

^