Silvana Support Paars kussen

Het Silvana Support Paars kussen (voorheen Emerald) is een gemiddeld zacht en ondersteunend hoofdkussen

  • Voor een gemiddelde zachte ondersteuning
  • Voorzien van neksteun en schoudercontour
  • Bijzonder elastisch en ventilerend
  • Verkrijgbaar in drie formaten

€ 119,95
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Silvana Support Paars 50 x 70 cm
€ 119,95
Silvana Support Paars 60 x 70 cm
€ 119,95
Silvana Support Paars 60 x 60 cm
€ 119,95
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Silvana Support Paars kussen
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Silvana Support Paars kussen

Het Support Paars kussen (voorheen Emerald) is een gemiddeld zacht kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is zeer geschikt voor op een normaal matras en als je een gemiddeld postuur hebt.

Het kussen is voorzien van een neksteun van extra zacht Vita Talalay latex. Dit materiaal is bijzonder elastisch en ventilerend. Daarnaast draagt de schoudercontour bij aan een perfecte aansluiting van de schouders op het kussen.

De bovenvakken van het Emerald kussen zijn gevuld met Comforel Supreme wat zorgt voor een heerlijk zacht kussen. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is.

Silvana Support kussens
De Silvana Support collectie bestaat uit nek ondersteunende hoofdkussens die ontwikkeld zijn in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en ondersteunen uw lichaam optimaal.

De Silvana Support kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten, van extra zacht tot extra stevig. Daarnaast is er ook een extra small uitvoering uitgebracht. Kortom, er is voor iedereen een geschikt Silvana Support kussen.

Afmetingen
60 x 70 cm
50 x 70 cm
60 x 60 cm

Artikelnummer291769
Silvana

Silvana

Bijna 40 jaar geleden begon Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. Het eerste innovatieve hoofdkussen werd in 1983 ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. In de jaren daaropvolgend breidde het bedrijf het assortiment hoofdkussens flink uit. De afgelopen jaren heeft Silvana ook dekbedden toegevoegd.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^