Brokis Knot tafellamp

Het ontwerp van de Knot tafellamp bestaat uit een perfecte combinatie van contrasterende materialen.

  • Designverlichting van Brokis
  • Voorzien van een LED-lichtbron
  • Uitvoerbaar in diverse kleuren

€ 1.979,00
Vanaf € 1.979,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Knot tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Chiaramonte Marin

Een combinatie van twee ongelijke materialen. Knot bestaat uit zachte rondingen in helder handgeblazen glas tegen de grofheid van touw. Het eindresultaat is een opvallend en hedendaags ontwerp. De LED-lichtbron is te vinden onder een kap van geperst metaal en een van onderen beschermde matte- of opaaldiffusor. Aan de bovenzijde is ook een metalen onderdeel te vinden die dient om het uiteinde van het touw af te sluiten.

De Brokis Knot tafellamp komt met een breed scala aan uitvoeringsopties. Het transparante glas eventueel uitvoerbaar in rookgrijs, rookbruin en opaline. De metalen onderdelen zijn verkrijgbaar in koper, messing, chrome zwart, geborsteld aluminium en matzwart.

Artikelnummer328070
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Chiaramonte Marin DesignStudio

Chiaramonte Marin DesignStudio

Alfredo Chiaramonte studeerde architectuur en Marco Marin studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten met een graad in industrieel ontwerp. In 1989 richtte zij samen hun studio op. Zij houden zich vooral bezig met interieur- grafisch- industrieel- en lichtontwerp. Hier hebben zij al verschillende onderscheidingen voor ontvangen.

^