Artemide

De Artemide lampen zijn nooit alleen functionele objecten geweest, maar ook geweldige designs voor ieder interieur. Al bijna een halve eeuw is Artemide de Italiaanse fabrikant van designverlichting. De producten zijn in de meest representatieve ontwerp verzamelingen opgenomen, zoals in het Victoria & Albert Museum in London, MOMA en het Metropolitan Museum van New York.

Artemide

Producten 1-20 van 53

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 53

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Artemide groep werd opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza in 1959. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is: dat van een leider in het veld van de verlichting.

Verleg grenzen met Artemide

De lampen van Artemide zijn zoveel meer dan een lichtbron. Keer op keer slaagt Artemide erin om vorm en functie op een zodanig artistieke manier te combineren dat je niet zomaar een design object in huis haalt, maar een werkelijk kunstwerk. De ontwerpers van Artemide hebben veel ervaring met uiteenlopende architecturale projecten waarbij je kunt zien dat zij de vaardigheid bezitten om geheel nieuwe ruimtes te creëren met licht. Deze vaardigheid zie je zeker terug in hun design lampen. Durf het aan en laat de creatieve design lampen van Artemide jouw leven verlichten en zie de wereld op een totaal andere manier.

Artemide lampen bij Berden

Wij hebben een groot aanbod aan lampen van Artemide beschikbaar. Laat je verleiden door de Artemide Fato tafellamp, een echte blikvanger die een mooi diffuus licht verspreidt door de ruimte. Ga voor groots met de organische projecties van de Artemide New Nature vloerlamp. Kies voor het speelse licht van de Artemide Cabildo vloerlamp. Of toch de iconische Artemide Tolomeo lamp? Welke lamp je ook kiest, met Artemide haal je altijd iets bijzonders in huis. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

^