B&B Italia fauteuils

Sinds haar oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de bekendste merken op het gebied van design meubels. Inmiddels wordt B&B Italia internationaal erkend als toonaangevend merk op het gebied van Italiaans meubeldesign. Naast de particuliere markt maakt B&B Italia inmiddels ook ontwerpen voor openbare gelegenheden.

Belangrijke pijlers bij het ontwerp van de meubelen zijn creativiteit en innovatie, hierdoor zijn alle meubels modern en tijdloos. Alle designers in dienst van B&B Italia krijgen optimale vrijheid in hun werk waardoor ze hun volledige stempel kunnen drukken op de meubels. Dit is dan ook terug te zien in het unieke design van alle meubels, ze zijn niet alleen uniek in haar soort maar ook nog eens tijdloos.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Duurzame en natuurlijke materialen

De gehele collectie van B&B Italia wordt gemaakt met respect waarbij respect voor de natuur voorop staat. Zo wordt er alleen maar gebruikt gemaakt van verantwoorde en pure materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder.

Kom proef zitten in een fauteuil van B&B Italia

Berden wonen heeft door de jaren heen een uitstekende relatie opgebouwd met B&B Italia. Hierdoor kan Berden Wonen een uitgebreid assortiment presenteren in een van onze vestigingen. Hier staan onze adviseurs altijd voor je klaar met een passend en persoonlijk advies zodat je altijd de juiste fauteuil uitkiest voor de woonkamer van je dromen. De B&B Italia Husk fauteuil is met haar unieke design en optimale zitcomfort een van de favorieten van onze werknemers.

^