Extremis Hopper Shade schaduwdoek

De Hopper Shade is ontworpen voor de Hopper tafel en biedt veel schaduw

  • Dit schaduwdoek is modern vormgegeven
  • Door het ingebouwd veermachinisme makkelijk te openen en sluiten
  • Bestaande uit hoogwaardig materialen
  • Geheel naar eigen wensen samen te stellen

€ 4.816,00
Vanaf € 4.816,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Hopper Shade schaduwdoek
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Hopper Shade schaduwdoek is specifiek ontworpen voor de Hopper tafel. Het schaduwdoek wordt op maat gemaakt voor de lengte van de Hopper tafel en kan vervolgens eenvoudig gemonteerd worden aan de tafelpoten.

Het ontwerp zorgt ervoor dat iedereen aan de tafel een plekje in de schaduw heeft. Dankzij het ingebouwde veermachinisme is de Hopper Shade gemakkelijk te openen en te sluiten. Door het vlakke zeil hoeft de luifel pas bij hevige wind worden gesloten. Het doek rolt zich automatisch op.

Het Hopper Shade schaduwdoek heeft een lange levensduur door het gebruik van roestvrij staal en hi-tech polyester.

De mogelijkheden van het schaduwdoek Hopper Shade van Extremis

De Hopper is verkrijgbaar in drie formaten, voor de tafel met 6, 8 of 10 personen. Het frame is gemaakt van roestvrij staal AISI 304. Optioneel kan er ook gekozen voor roestvrij staal AISI 316, dat extra stevig is. Dit wordt aanbevolen aan zee en bij zwembaden. Het doek is van hi-tech polyester en is bestelbaar in de kleur wit of grijs/taupe. Verder kunt u kiezen uit diverse bevestigingsmogelijkheden. Ook leverbaar met hoes als u de Hopper Shade buiten wilt laten staan.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte):

  • 240 x 268 x 222
  • 300 x 268 x 222
  • 360 x 268 x 222

Artikelnummer288896
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^