B&B Italia Parallel Structure tafel

B&B Italia heeft wederom een mooie tafel ontwikkeld in samenwerking met een topdesigner!

  • Dit is de Parallel Structure tafel
  • Straalt door zijn eenvoud
  • Verkrijgbaar in twee formaten
  • Diverse houtsoorten mogelijk

€ 5.649,00
Vanaf € 5.649,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Parallel Structure tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Michael Anastassiades

B&B Italia is het weer gelukt om de collectie uit te breiden met een prachtig meubelstuk. Maak kennis met deze mooi Parallel Structure tafel, de eerste tafel ontworpen door Michael Anastassiades voor B&B Italia.

Parallel Structure Table van B&B Italia

Dat design niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst deze mooie tafel. De twee aluminium staven die zijn verbonden door twee zijsteunen vormen de basis van de Parallel Structure tafel van B&B Italia. De zoektocht naar extreme eenvoud gaat vaak gepaard met de noodzaak om geavanceerde technische oplossingen te vinden. Deze tafel is daarvan het perfecte voorbeeld. Achter het op het eerste gezicht eenvoudige design gaat namelijk meer schuil. Zo werd er veel aandacht besteed aan de detaillering van de verbindingen en de relatie tussen vorm, zuiverheid, structurele elementen en de combinatie van verschillende materialen. De poten zijn van massief hout, terwijl de zijsteunen - architraven die de gekleurde aluminium staven verbinden - een metalen kern verbergen, noodzakelijk om de structuur steviger en zichtbaarder te maken. De tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen en het blad in verschillende materialen: Canaletto-walnoot en vier varianten van eiken - licht, grijs, zwart en gerookt. Afgedenkt met een mooi blad in helder glas.

Deze tafel verkrijgbaar bij Berden

De Parallel Structure tafel, die straalt door zijn eenvoud, is nu verkrijgbaar bij Berden. Vraag vrijblijvend online een scherpe offerte aan voor uw favoriet. Hebt u nog geen keuze gemaakt, dan informeren wij u natuurlijk ook graag!

Artikelnummer313804
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^