B&B Italia Pianura salontafel

De collectie van B&B Italia is uitgebreid met deze prachtige Pianura salontafel. Wederom een schitterend designobject ontworpen door Antonio Citterio!

  • Naast een prachtige verschijning ook zeer praktisch
  • Verkrijgbaar in 4 formaten
  • Met een blad in marmer of eiken fineer
  • Optioneel te voorzien van een tussenblad in dik leer!

€ 3.450,00
Vanaf € 3.450,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Pianura salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Pianura salontafel

Net al bij veel andere meubelen voor B&B Italia heeft Antonio Citterio wederom een pronkstuk weten te ontwerpen. Deze Pianura salontafel is een echt designobject!

B&B Italia Pianura salontafel

De Pianura salontafel, verkrijgbaat verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen, is te voorzien van een blad in marmer of eiken gefineerd. Verder zijn de uitvoeringen met een breedte van 30 cm optioneel verkrijgbaar met een tussenblad bedekt met dik leer. Het aluminium frame kunt u laten afwerken als geborstelde variant of met een laklaag.

Wenst u meer informatie over de vele mogelijkheden of wilt u een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer313810
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^