B&B Italia Ribes Outdoor bank

De Ribes outdoor bank van B&B italia is geschikt voor elke tuin!

  • Een uitgebreid aanbod aan modules
  • Naar wens samen te stellen
  • Uitvoerbaar in verschillende stofferingen
  • Geweldig zitcomfort

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Ribes Outdoor bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Antonio Citterio

Ribes is een modulair zitsysteem die gefocust is op multifunctionaliteit, kleuren en maatwerk. Banken, centrale en eindelementen, chaise longue en poef komen allemaal in verschillende formaten. Dankzij de veelzijdigheid van de modulaire elementen en het aanbod van verschillende stofferingen en afwerkingen kunt u de Ribes geheel naar wens samenstellen. Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden.

Artikelnummer317280
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^