B&B Italia Husk Outdoor fauteuil

De Husk fauteuil is nu ook verkrijgbaar voor buitenshuis!

  • Comfortabele zitting
  • Verkrijgbaar in twee versies
  • Diverse stofferingen mogelijk

€ 2.836,00
Vanaf € 2.836,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Husk Outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Husk Outdoor fauteuil

De bekende Husk fauteuil van B&B Italia is nu ook verkrijgbaar voor buiten! De Husk outdoor heeft een harde schaal van Hirek® en is voorzien van zachte kussens. De schaal van de zitting is wit en het onderstel kan in een kleur uitgevoerd worden, of in oranje, zuurgroen, lichtblauw of zwart. De fauteuil is verkrijgbaar in twee versies. De Husk kan ook geleverd worden met een bijpassende poef.

De B&B Italia Husk is ook voor binnenshuis verkrijgbaar. Bekijk de B&B Italia Husk fauteuil hier.

Artikelnummer317536
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^