Gelderland

  Een Gelderland bank! Hele generaties Nederlanders zijn ermee opgegroeid. Gelderland, opgericht in 1935, kent een rijke historie. Gecharmeerd van Scandinavisch design; werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor modern vormgegeven design in hoekige vormen. Bovendien werd de basis gelegd voor het principe dat vandaag de dag nog steeds wordt aangehangen; duurzaamheid en zitcomfort.

  Inmiddels kent Gelderland vier collecties met elk een eigen signatuur. Door te werken met een veelheid aan ontwerpers ontstaan verschillende benaderingen van de kenmerkende ingetogen en strakke vormgeving. De brede collectie, de aandacht voor comfort en design, het ambachtelijke vakmanschap en de hoge service vormen de kracht van de organisatie. Alle producten worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak met de hand vervaardigd in Culemborg.

  30 gevonden artikelen

  30 gevonden artikelen

  Gelderland 5570 fauteuil

  Wij hebben de Gelderland 5570 fauteuil op voorraad in leder Jumbo, kleur zwart. Wij kunnen deze fauteuil dus snel leveren!

  Gelderland heeft diverse meubelgroepen, namelijk Gelderland bankstellen, Gelderland Fauteuils, Gelderland eetkamerstoelen en nog zelfs Gelderland eettafels.

  Gelderland Meubelen

  Gelderland meubelen wordt vaak zo genoemd omdat wanneer men Gelderland zegt niet direct de link naar Meubelen gemaakt wordt, vandaar dat wij ook vaker over Gelderland Meubelen spreken. De collectie van Gelderland meubelen staat uitgebreid in onze showrooms en online. U bent van harte welkom!

  Onder constructie!

  We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Neem hiervoor contact met ons op.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn