Auping Spiraalbodems

De basis van elk bed is een bodem. Doordat elk lichaam verschilt is een spiraalbodem een uitstekende optie om uitstekende ondersteuning te leveren. Met meer dan 80% open ruimte levert het de ideale ventilatie boven elk ander type bedbodem.

De spiraalbodems van Auping zijn van het type dwarsgespannen spiraalbodems. Hierdoor is niet een gedeelte meer geconcentreerd in ondersteuning dan een ander gedeelte. De spiraalbodems leveren perfecte ondersteuning op 10.000 ondersteuningspunten. Daarmee is de synchronisatie met het matras veel makkelijker dan bodems met concentratie op bepaalde delen van het lichaam.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Combinatie naar een luxe rust omgeving

Samen met de Auping matrassen zijn de Auping spiraalbodems de koningskoppel voor je nachtrust. Heb je vragen over deze combinaties of de spiraalbodems neem dan gerust contact met ons op.

Luxe en gemak gaan hand in hand

Met al deze ondersteuning en als beste onder de bodems verspreid kan de nachtrust ongestoord reilen tot heerlijk wakker worden. De Auping spiraalbodems zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en daar geschikt voor bijna elk bedmodel. De basis van jouw bed voor de basis van een nieuw dag.

De meest luxe variant van Auping, de Auping Smartbase 3M spiraalbodems, zijn elektrisch verstelbaar en integreerbaar met de de Smart base 3M. Voor de optimale zithouding kan ook de hoofdsteun worden versteld. Met de Auping Connect module levert extra functionaliteiten. Zoals een slimme wekker die je rustig laat ontwaken. Of de anti snurk functie die de nachtrust voor elke partner ongestoord voortzet. De ondersteuning voor het rugdeel, het voetendeel, de knieknik, en het hoofdeinde zijn allemaal elektrisch verstelbaar via de afstandsbediening.

De Auping Smartbase 2M spiraalbodem is ook elektrisch verstelbaar en wordt geleverd zonder de extra hoofdsteun. Voor de handmatige bediening is de Auping spiraalbodem een ideale optie. Met 13 posities voor de rug ondersteuning en 6 posities voor het voetengedeelte.

De spiraalbodems zijn zo gemaakt dat zelfs met vele aanpassingen het matras steeds keurig op zijn plaats blijft liggen.

De slimme integratie zorgt ervoor dat het bed in combinatie met de Homey Hub van Athom een Philips lamp of draadloze speaker kan combineren. Wakker worden in een oase van rust met de juiste combinatie van licht en geluid is dan een feit. Neem contact met ons op over de leveringstijden van dit technologische snufje, toepasbaar op de elektrische modellen.

^