de Sede banken | exclusief design

Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij. Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd en gerespecteerd meubelmerk. De welbekende klasse en stijl van deze meubels verrijkt ook jouw woonkamer.

Bekijk de elegante de Sede DS-531 bank, de Sede DS-22 bank en de Sede RH-306 bank op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten 1-20 van 39

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 39

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kwalitatief hoogwaardige de Sede banken

Bij de banken van de Sede draait alles om kwaliteit. Dit begint bij de keuze voor het beste leer dat vrij is van vlekken, littekens en insectenbeten. De runderen uit voornamelijk Zwitserland, Zuid-Duitsland en Scandinavië leven onder de beste omstandigheden en dit komt de kwaliteit van het leer nog meer ten goede. Vervolgens gaan de specialistische leerlooiers aan de slag om het ruwe materiaal om te toveren tot prachtig zacht, soepel en duurzaam leer.

In superieur leer herken je nog steeds de eigenheid van de dierenhuid met een uniek patroon van poriën, nerven en plooien. Hierdoor is elke de Sede bank enig in haar soort. Het leer maakt uiteraard het grootste deel uit van de banken, maar vanzelfsprekend gebruikt de Sede ook enkel de beste materialen voor de constructie van de bank en niet te vergeten voor de vulling van de kussens. Als je vervolgens dit eersteklas materiaal samen met de meest verfijnde ontwerpen in de handen legt van de experts in de werkplaats dan kan het resultaat enkel fantastisch zijn.

de Sede banken laten design spreken

Met de Sede banken in huis spreek je jouw voorkeur voor exclusief design uit. De oogverblindende ontwerpen zitten ook nog eens buitengewoon comfortabel. Bovendien gaan de duurzame banken jarenlang mee. Zoals de eigentijdse de Sede DS-707 bank. Het indrukwekkend kronkelende leer van het zitgedeelte moet het natuurlijke patroon van de St. Lawrence-rivier in Montreal voorstellen. De rechte rugleuningen verbeelden de brutalistische architectuur waar deze rivier langs stroomt en waar ontwerper Philippe Malouin niet ver vandaan is opgegroeid. Natuur en cultuur worden zodoende verenigd in een zitsculptuur met allure.

^