Havee Meubelen

Havee Meubelen is een Nederlands familiebedrijf dat hoogwaardige zitmeubelen produceert die perfect passen in elk interieur. De vakmensen van Havee gebruiken alleen de beste materialen om een duurzaam product te garanderen. Elk meubel wordt met de hand gemaakt, waardoor Havee een van de weinige meubelfabrieken in Nederland is die alle stappen in het meubel maken zelf verzorgt.

nieuwe website nieuwe website

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Design meubelen van Havee

De collectie van Havee Meubelen bestaat uit tijdloze meubels die stuk voor stuk zorgvuldig worden ontworpen om de stijl en kwaliteit van elke woning te verhogen. De collectie bestaat uit een breed scala aan stijlen, van klassieke banken tot moderne salontafels en van eetkamerstoelen tot kasten. Er is een stijl om aan ieders wensen te voldoen.

Collectie Cloak

In de collectie Cloak van Havee Meubelen vind je vooral meubels met een strak en modern design. De hoogwaardige banken zijn ontworpen door Hans Daalder. De meubelen ogen opmerkelijk kalm en bevredigend, zowel voor het oog als voor het gebruik. Cloak meubelen zien er onmiskenbaar modern uit. Een technische inspectie bevestigt de uitstekende kwaliteit. Ze stralen een tijdloos enthousiasme uit.

Collectie Moduss

Havee Meubelen presenteert de herontworpen Moduss serie, een reeks banken en fauteuils door Richard Hutten en Havee. De Moduss collectie heeft een volledige facelift ondergaan om aan te sluiten bij wat Havee het beste doet: het produceren van mooie, strakke en tijdloze meubels met hoge kwaliteit en comfort. Havee heeft hierbij een prachtig staaltje vakmanschap geleverd, dat zou passen in elk interieur.

Het familiebedrijf Havee

De liefde voor interieur en ontwerpen is al generaties lang een belangrijk onderdeel van de familie Velhuizen. In 1956 begon Herman Velhuizen Sr. met het ontwerpen en maken van fauteuils en voetenbankjes, wat groeide uit tot het bedrijf Havee Meubelen. De naam Havee bestaat uit de initialen van Herman Velhuizen Sr. Verschillende generaties van deze familie maken al jarenlang unieke designmeubelen met passie.

Havee: All in House Service bij Berden Wonen & Slapen

Om het maximale uit je nieuwe hoekbank te halen, adviseren wij je om de All in House Service te gebruiken bij aankoop. Je krijgt hierdoor 7 jaar garantie op constructie en vlekken. Voor meer informatie kun je de All in House Service pagina bekijken of vragen stellen aan onze medewerkers in de winkel.

Bestel Havee Meubelen online bij Berden Wonen & Slapen

Bekijk onze collectie van Havee Meubelen online of breng een bezoek aan een van onze winkels. Hier kun je de banken, fauteuils en stoelen van Havee komen proefzitten. Wij adviseren je om alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Onze verkopers laten je graag weten of je jouw favoriete meubel in een van onze winkels kunt vinden.

Heb je al een keuze kunnen maken? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of bestel jouw favoriete meubel gemakkelijk online.

^