Linteloo salontafels

In 1994 begon Jan te Lintelo vanuit zijn passie voor design en meubels met de creatie van de Linteloo-collectie. Later sloot zijn levenspartner Lars Nikolajsen zich aan en voor hen allebei stonden comfort en luxe wonen vanaf het begin centraal. Ze lieten niets in de weg staan om een collectie op te bouwen die uitdrukking geeft aan hun manier van leven: geen beperkingen, maar juist vrij en groothartig leven. Bij Linteloo draait alles om comfort en levensvreugde en dat zie je onmiddellijk terug in hun fantastische salontafels.

Bekijk de prachtige Linteloo Balanced bijzettafel en Linteloo Miles salontafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Linteloo salontafels met levenslust

Jan te Lintelo is er samen met zijn ontwerpers ruimschoots in geslaagd om zijn levensvreugde uit te stralen met de prachtige Linteloo salontafels. Ieder ontwerp is uniek, maar ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze uitnodigen om gebruikt te worden. Uiteraard zijn de passievolle designs ook fantastisch om naar te kijken, maar als je goed kijkt dan zie je vooral mogelijkheden.
Voel je helemaal thuis rondom je salontafel om precies dat te doen waar jij zin in hebt. Linteloo salontafels bieden ruimschoots plaats voor jouw lievelingsboeken, tijdschriften en uiteraard ook voor een drankje. Of je nu liever alleen wilt zijn of in goed gezelschap, een prachtige Linteloo salontafel zorgt ervoor dat jij uitgebreid kunt genieten. Bovendien bieden de creatieve vormen van de salontafels ook nog eens bijzonder veel variatie door ze eens te draaien of ergens anders in de kamer te plaatsen.

Prachtige Linteloo salontafels

De Linteloo salontafels zijn stuk voor stuk een lust voor het oog en uiterst praktisch in gebruik. Zoals de prachtige Linteloo Manhattan salontafel uit massief gerookt eikenhout en berken multiplex. Geïnspireerd op de schilderijen van Piet Mondriaan die zich op zijn beurt liet inspireren door het pulserende leven en de ritmische muziek van de stad New York.
Of de organisch golvende Linteloo Isola bijzettafel. Deze tafel is een ode aan de natuur met haar verbeelding van de patronen die de zee achterlaat in het zand. Ook de Linteloo Lowtide salontafel laat zich inspireren door de natuur. Dit keer is het de wind die patronen achterlaat in het zand. Al deze patronen spreken werkelijk tot de verbeelding en je raakt er niet snel op uitgekeken.

^